DARPA: Transformer Kereta, Helikopter & Kapal Terbang

Kereta terbang,,sesuatu yang sangat menarik kan..pasti korang juga tertarik untuk paling tak pun untuk melihat sendiri bagaimana rupanya. DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) sedang berusaha untuk mencipta sejenis kereta … Read More

Senarai Kereta Paling Laris Di Malaysia 2011

Saya sebenarnya tengah mencari kereta apa yang menarik untuk di beli. Tak kira samada kereta import atau kereta nasional. Namun saya prefer kereta import sebab kereta nasional ada dah kat … Read More

Tandas Jepun yang hebat

Ciri-ciri yang best. Ada pilihan urut, buka tutup automatik dengan sensor jarak, pengering, permukaan glow in the dark, muzik, sistem deodoran O-Zone, memang tandas paling hebat ciptaan Jepun. Kalau ada … Read More

Perkhemahan secara Kreatif

Jadikan perkhemahan korang lebih mudah dan kreatif. Kalau dulu nak pasang khemah pun amik masa 5 jam, sekarang tak sampai 5 minit pun dah siap. Jom tengok design khemah-khemah ni…