Panduan Pakar Minisite

Minisite? Apakah dia minisite? Apa bezanya dengan website? Bagi mereka yang biasa dengan Internet Marketing mesti tahu tentang minisite. Minisite sebenarnya adalah salah satu jenis website tapi ianya hanya mempunyai satu page sahaja.

Kebiasaannya, penjualan produk seperti ebook, service, produk fizikal dan sebagainya menggunakan minisite sebagai laman web. Tapi disini saya tak nak cerita lebih lanjut tentang minisite tetapi saya nak cerita tentang panduan nak buat minisite tersebut. Panduan itu adalah ebook dan video Pakar Minisite. Untuk keterangan yang lebih mendalam sila teruskan membaca maklumat berikut:

PAKAR MINISITE

Panduan Ini Akan Membimbing Anda Secara Langkah Demi Langkah Untuk Membangunkan Laman Web Minisite Anda Yang Pertama

Ini adalah panduan eksklusif yang merangkumi video tutorial lengkap berkaitan pembinaan laman web minisite untuk tujuan pemasaran anda!

Dalam video tutorial ini, anda akan diajar langkah demi langkah bagaimana untuk membina laman web minisite anda menggunakan perisian HTML Editor Popular dan Percuma dan menjadikan laman web anda umpama sebuah laman web yang professional!

Dalam pakej ebook ini akan merangkumi seperti yang dinyatakan dibawah termasuk bonus-bonus:

#1 – Manual Startup Up Panduan Minisite

#2 – Tujuh Bab Video Tutorial

#3 – Rangka Template Segera Eklusif

#4 – Bonus-bonus yang lain.. (ada dinyatakan dalam laman web pakar minisite)

Jadilah, dapatkan segera dengan melihat lebih lanjut di laman web berikut –> http://www.pakarminisite.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

8 thoughts on “Panduan Pakar Minisite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>