Fesyen Selebriti Yang Tak Serupa Fesyen..

Fesyen..sesuatu yang unik dan berseni..tapi adakah keterlaluan untuk dikatakan terdapat fesyen yang terlalu berseni sampaikan kehilangan seni nya?? Korang tak percaya?? Just sit and watch out..

  

Terrence Koh dan fashion yeti nya..korang rasa korang nak guna fesyen nie tak masa korang tengok konsert atau tym shopping?? Yucckkkss..!!

Kalau kepala Macy Gray tu dihalakan ke bawah..boleh wat penyapu lantai beb…

Rambut Valerie Simpson tu macam sekepala penuh anak ular la der..

Betul ker nie Jackie deShannon?? Kenapa dia nie nampak macam countrygurl yang baru jer keluar dari kampung?? Teringat pulak lagu Westlife..UPTOWNGIRL..hmm..

Phewwww….u really look like a NERD..! Artis Malaysia punya fesyen pun lebih baik dari kau punya fesyen la der…

Hilary Devey dan fesyen ikan duyungnya..

Ines de la Fressange..namanya sekompleks cara berpakaiannya..

Gaun anda terlalu berwarna-warni la Paloma Faith..

 

14 thoughts on “Fesyen Selebriti Yang Tak Serupa Fesyen..

  1. Tzuxlg says:

    buy sildenafil 100mg pills – order sildenafil 150mg pills buy sildenafil 150mg online cheap

  2. Kpdejl says:

    prednisolone 40mg over the counter – neurontin 800mg pill order cialis 5mg pill

  3. Vmdlsd says:

    augmentin 375mg uk – tadalafil for sale over the counter cialis

  4. Daownp says:

    brand bactrim 480mg – buy sildenafil 50mg sale buy viagra 50mg online

  5. Hlcwor says:

    cephalexin 250mg pill – erythromycin 500mg uk buy generic erythromycin 500mg

  6. Ifbfnj says:

    brand fildena 100mg – order fildena 50mg without prescription ivermectin 4 mg

  7. Fstlar says:

    rhinocort cheap – order cialis 10mg cost disulfiram 500mg

  8. Lkkohi says:

    amoxil 250mg price – order levitra 20mg levitra 10mg brand

  9. Bumemall says:

    is ivermectin treatment for covid 19 buy generic stromectol overnight shipping without prescription ivermectin tablet online shopping

  10. Gjvfjz says:

    ampicillin 250mg oral metronidazole 400mg uk order generic metronidazole 400mg

Leave a Reply