Lelaki Kacak

Apa yang korang rasa apabila mendengar perkataan lelaki kacak? Tentu anda akan terpikir tentang lelaki yang kacak bukan. Sebagai contoh seperti Aaron Aziz ke, takpun David Beckham ke dan ramai lagi. Tetapi macam mana pula mereka yang tak kacak, adakah mereka boleh jadi lelaki kacak?

Sememangnya boleh sepatutnya, sebab lelaki kacak tak semestinya lelaki tu kacak dan hensem. Mungkin juga dia seorang yang budiman dan baik hati, kita juga boleh gelarkan dia “lelaki kacak”. Haha. Senang cite, tak kisahlah rupa anda macam mana sekalipun yang penting adalah yang kat dalam iaitu hati.

Hati kena lah suci dan bersih serta putih berseri supaya hidup kita senang dan gembira. Dan yang paling penting, jaga akhlak sebagai seorang islam. Jadi marilah kita menjadi lelaki kacak k. Dan aku pula aku nak jadi blogger kacak. Hehe. Ada can tak jadi blogger kacak? Lama dah tak buat post macam ni.

Apapun, Jom Jadi Lelaki Kacak k…..

Cabaran SEO Lelaki Kacak ini dianjurkan oleh Earncent.com dan ditaja oleh SEO Apps, Bluedianthus.com, Muaz Lelaki Kacak, Ohcikgu.com, BloggerWanita.com, Cyza Sector, LelakiAcai.com Sabreehussin dot com, Abrablog.com dan AhmadFaizal.com.

30 thoughts on “Lelaki Kacak

  1. Juan says:

    boleh menang nih

  2. JR says:

    salam ziarah kat sini..peh… seo kuat ni.. :korek:

  3. Jomtonton says:

    Salam,
    Ziarah sini sambil belajar ilmu seo…

  4. Ummi Hanie says:

    salam, gudluck ye…

    sy nk join tp pikir2 balik segan pulak dan risau hasben tak berkenan :teruja:

  5. puteri kasih says:

    saya tak kacak..saya comel…hehehe

  6. Rakan Blog says:

    ^___^ join Rakan Blog . com pun anda akan jadi kacak….hahahaha
    p/s:nak ajak join rakanblog.com ..exchange website utk bantu membantu sesama bloggers….sila join tanda sokongan .TQVM

  7. zik says:

    lelaki kacak ini ramai tanggapannya.. setiap orang lain dia punya perpekstif… all the best bro….

  8. Ladfe Amir says:

    good luck bro. menang atau kalah tetap akan dapat ganjarannya

  9. yas says:

    Ziarah2 rerakan yg join contest….semoga berjaya bro..

  10. ProfHariz says:

    Baru nak ambik feel baca. Hiahaiahaiahiah

  11. akubiomed says:

    Baru malam tadi dapat siapkan tugasan contest SEO lelaki kacak. Selamat berjaya kepada bro. πŸ™‚

  12. salam ziarah….ade je can jadi blogger kacak,…hehe gud luck

  13. Ronaldmohoni says:

    Salam. semoga menjadi blogger kacak. good luck πŸ™‚

  14. wazy says:

    Semoga berjaya

  15. samdaddycool says:

    Saat terakhir.. all the best

  16. dzuandiey says:

    :teruja: update penaja tu cepat..hihihi..

Leave a Reply

Your email address will not be published.