Aku penulis Blog..

Salam kepada semua. Aku nak taip apa ek dalam blog ni. Hurm.. memandangkan aku cuma penaip sampingan je disini dan juga merangkap ahli jawatankuasa yang layak melantik diri sendiri untuk menaip selama mana yg aku mahu, jadi aku harap aku akan diterima dan disokong oleh semua pihak, termasuk lah ketua… Read more“Aku penulis Blog..”

Umat Rasulullah selama 1500 tahun

Assalamualaikum… Mesti korang tkejut kan..neway, just bace dulu n evaluate it later…Allah sahaja yang tahu kebenarannya.Bukti kebenaran Al Quran. Fenomena ini telah disebut dalam Quran 1400 tahun dahulu dan 1999/2000 tahun gambar itu diambil oleh NASA.] a) Mengikut hadith umat Rasulullah akan hidup selama 1500 tahun… sekarang sudah 1439 =426… Read more“Umat Rasulullah selama 1500 tahun”

Game Maze yang Menakutkan

Dah boring? Ape kate korang try main game ni….. Jom tengok korang takut ke tak….hehehe Main Game ni @ Tengok video

Rumah Kaca daripada 3deluxe

3deluxe telah menbina sebuah senibina yang sangat unik dengan menggabungkan idea senibina, senireka dalaman dan juga senibina lanskap. Hebat jugak kan? Tengok semua gambar