Pasaraya Mydin Murah Ke?

Pasaraya Mydin merupakan antara pasaraya popular di Malaysia dan bersaing hebat dengan pasaraya seperti Giant, The Store dan Pasific. Selain itu, diorang juga bersaing dengan pasaraya luar seperti Tesco dan Carrefour.

Persoalannya betul ke murah barang2 yang dijual di Pasaraya Mydin. Setakat ini harganya memang murah jugak la, dan setara dengan pasaraya besar lain. Mydin juga mempunyai banyak outlet/pasaraya di seluruh negara iaitu setakat menghampiri 72 buah pasaraya.

Persaingan dengan pasaraya besar lain memang bagus kerana ini akan membolehkan harga yang ditawarkan memang berpatutan dan murah. Namun yang penting sebenarnya adalah barang yang dijual juga mestilah elok dan berkualiti serta bukan barangan 2nd grade.

Apapun, kita sebagai pengguna hendaklah pandai dalam memilih pasaraya yang kita hendak pergi samada pasaraya Mydin, Tesco atau sebagainya. Jangan lupa juga kedai2 kecil yang lain.

Selamat membeli k….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>