127 thoughts on “Personaliti Lelaki Mengikut Horoskop

  1. huhu…bf aku taurus, perangai pn da hmpir sama tp yg xthan bnda yg mencabar tu dia suka flirt ngn pmpuan…aaaa tension btul :nangis:

  2. :kyu: bantu la wei sbb aku nie tua 2thn dari die…..die kte die syang aku,aku pun syg die…tp aku ragu2 la…i’m gurlz

  3. hey tol2 aku dh terkena dah ngan jntan aquarius..msa kwn ngn dia ade gak tgk tntang personaliti lelaki nie tp aku xcaye coz aku dh syg giler kt dia,mmg tol dia tinggakkan aku dgn alasan dh ade gf…

  4. ermm…
    mmg byk yg sama ngan bf aku n ex aku..
    ex aku aquarius..dia da tgglkan aku last year..
    dulu aku mmg syg die la tp pa leh wat..
    dia da bosan ngan aku..
    bf aku skg len pla..
    dia scorpio..
    kebetulan pla sama ek..
    dia tu mmg mudah cemburu,possesive,action serius n mood swing..
    dia mmg syg sgt kat aku..
    aku pun syg la juga kat die..
    yela..
    da org take care kn..
    msti syg..
    tp dia mmg ok la..
    kdg2 tu kami mmg slalu gaduh la..
    tp apa pun aku mmg syg kat dia..
    hope god bless our relationship..

  5. Boy ni ssh nk ramal sifat die….
    Kejap ckp cmni….kejap ckp cmtu…
    Klu ikut kn sgt perangai dorg ni blh jd gile :jahat:
    Senang cite buat x tau je bl dorg buat perangai….
    Klu dia btl2 syg kite dia berubah….

  6. :marah:

    Cancer ( 22 Jun – 23 Julai)

    Orang nya: Segak, Step kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunjuk dengan kemewahan.. tetapi mereka adalah sebalik nya..(berhati-hati ya)

    Tips utk memikat: Jangan pulak anda pun nak step kaya… nanti habis duit dikebas.

    WARNING: TOLONG Jangan terpedaya dengan kata manis nyer.. first first manis, kalau dah lama jadi masam.. kadang kadang jadi basi… :dsadas:

    cik akak xsama la ngan boipren i

  7. :menari: hAi.. Aku nk mintak pndapat k0rang sket leh x.. Aku ngan bf aku da 2 thn la gak.. Slame 2 thn ni ade la gak die dtg jmp mak bpk aku.. Tp aku x pernah pun jmp mak bpk die.. Aku rase cm die x srius jer ngan aku.. N aku pun x yakin yg die bt0l2 syg aku.. Mmg la die x prnh kant0i ade gurlz lain.. Tp ntah la.. dah la aku bace h0r0sk0p die (aquarius) ni cpt b0san ngan org.. Nth la.. nk clash syg plak.. cmne ek?? tlg bg pendapat k.. :teruja:

  8. x perlu tnya org len
    sape yg plg knl skali dgn dr die??
    ktorg ker? x kn.. ko yg plg knl die, so kne yakin la dgn kputusan ko. tgk la die jns mcm mane, kbnnyakkan laki mmg ego ckit, syg tp x nk tnjuk. :)

  9. :jahat: wwaaaaa!!! bencyy!!! arituuu lily baruuu br8 nan boy!!!!saket aty la!!!! lily syg die!!!!! :bye: die cancer,,lily pon cancer,,,,,, :fuh: humm,,canee nk pikat die balek??ade tips tak?? :menari: tlong loa,,syg sgt die,,, :nangis: :nangis: :ooo: waaa!!! haha..tlong yer,, :ketawa:

  10. jgnkrn horo trus stop dh… nk cye 100% 2 tak laa tp lbh 80% 2 bnr..
    pkir2 blk, my b kbetulan kot..
    tak sume cm 2.. :comel:

  11. bf aku capricorn…mmg ssh nk dgr die ckp ‘i luv u’…tp bile kdg2 die sebut…pergh…teharu sgt…. :comel: :malu2:

  12. Terasa nak bagi komen, komen la cepat.. Kiteorang nak tahu ni.Apa komen anda?? … :teruja: balak aku aries la….tp aku x la bertudung pn…hahahah

  13. wei…..tol ke aquarius cm2..huhu
    cpt bosan dgn girl erk?….
    tkut lh plk…huhu
    ak dh syg kt mmt aquarius nie…huhu

  14. aq jatuh ati at yg tak sudi… :malu2: dlu dye yg eppy an aq time aq sedh skrg da takde da…da la ego tggi..dak leo..miss him so so much.. :nangis2:

  15. ku pnyee…Libra,huhu…..mmg sme puunn,adeehhlaa….
    ape2 pn,ku bhgia dgnnye………….t.ksih ya Allah~ :teruja: :teruja:

  16. :terkejut: adoi…!ada yang sama ngan aku lak..aku leo…. :malu2: singel lg… :lala: tapi banyak member pompuan….cume tak pernah merasa ada girlfriend seumur hidup aku… :nangis: :nangis2: :huhuhu: sedih!…sedih!…sedih!.. tau :huhuhu: :bye: :waa: …macam mane nak tekel ati pompuan yang lembut tu… :study: :teruja: :comel: ..kasi tip ok… :teruja:

  17. Adik ialah seorang lelaki leo yang mempunyai ketinggian dalam 175cm …adik punyai mata yang sederhana dan bersinar…paras rupa yang comel dan seorang pelajar tahun 3 peringkat menengah rendah…sesaper yang berkenan nak kenal….add saya kat MySpace [email protected]…plsss add saya…. :teruja: :comel: :teruja: :lala:

  18. Syg sgt kat dia..kitaorang bintang libra.Wlupun same bintang tp rase mcm konfius jer dgn style dia.Mgkin jejaka libra mmg mcm tu..Apa pun dirimu tetap di hatiku…I Love U so much abg.

  19. k’kdg cam real je horoskop neh hehe..

    BF saya libra.. :comel:
    kalu nak tau dulu2 bf saya tu., prnh le cuba kuar date (skali je) dgn awek len (masa nih kami blum kaple).. pas pada tu dia dh xmo date ag dgn awek tu sbb awek tu pakai skirt belah.. so dia tnmpk le ade parut2 kudis kat betis awek tuh hehehe.. tu je alasan dia knpe dia xmo kuar utk 2nd date dgn awek yg smer hehehe..

    ape2 pun libra mmg best.. x kedekut.. saya syg BF saya :comel:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>