Pertandingan Pengomen Terbanyak Di Blog Esempoi

Salam pembaca semua,

Saya nak umumkan disini yang pertandingan komen dan menang di blog esempoi. Syaratnya mudah sahaja, komen di mana2 post dan pemenang akan dikira berdasarkan bilangan komen terbanyak. Tapi jangan SPAM pulak.

Untuk daftar, guna nama yang sama dan email yang selalu guna, supaya senang saya contact untuk urusan pembayaran hadiah.

Tempoh masa adalah dari hari ni iaitu 18 April 2011 hingga 30 April 2011 (12 malam). Sekejap sahaja tempohnya. Kena cepat bertindak. Nak tengok siapa yang lead, tengok kat sidebar pada ruangan pengomen terbanyak (mengikut bulan).

Hadiahnya pula adalah seperti berikut: (HADIAH TUNAI)

Tempat pertama: RM50

Tempat kedua: RM24

Tempat ketiga: RM10

Pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2011 atau secepat mungkin..

p/s pengomen yang sedia ada tu tetap akan dikira…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

56 thoughts on “Pertandingan Pengomen Terbanyak Di Blog Esempoi

  1. decrewz wrote:

    Menarik nih.. Xyah ssh2 nak buat entry.. Datang menempel komen kat sini je..he3

    aah, memang tak nak susahkan wat entry pun,.. ni memang ikhlas nak bagi duit.
    akan datang mungkin tukar syarat kot,.

  2. Hi esempoi, wah.. masuk2 sini dah ada contest. Boleh join ker? saya first time singgah ni.
    Anyway, Tq singgah di blog saya

  3. \MEKAR wrote:

    Hi esempoi, wah.. masuk2 sini dah ada contest. Boleh join ker? saya first time singgah ni.
    Anyway, Tq singgah di blog saya

    join je, sangat dialu alukan..
    sama2 untuk singgah blog

  4. kedudukan terkini makin berubah nampaknya,.. titan dah mula menonjolkan diri walaupun kata tak larat..tapi rupanya ada strategi tersendiri.. hehe

    mekar dengan pantas sekali memecut..

    ramli dengan xrem2020 orang sama kan? saya pilih salah satu je tau kalau dua2 top 3,

    remmie ni plak, memang pengomen setia blog ni, tapi dia tak ada blog, tak dapat trace siapa dia, harap email je la..

    apapun, keep it up rakan2 sekalian..

  5. Affan wrote:

    Apsal sekejap sgt tarikh die huhu.
    Kena cuba ni.

    oo sekejap tu sebab nak test je, lagipun top commentator tu saya buat ikut bulan..
    jadi sebab mula 18 april 2011, abisnya pun 30 april 2011.. bulan yang sama..

    dan semestinya plugin top commentator memang dah diinstall supaya adil bagi semua..

    :-)

  6. mudah dan memudahkan
    orang baru ni pasti tak banyak peluang
    sapa2 yang dah berkomen lama kat sini, harap2 jangan berenti
    rezeki nak datang ni
    hehe

  7. Terasa nak bagi komen, komen la cepat.. Kiteorang nak tahu ni.Apa komen anda?? …@ Kimi Rekonen:

    hehe.. suka la nak memeriahkan suasana berblog ni. nasib baik sya ni surirumah, jadi ada byk masa BW ni. tak ganggu waktu pejabat/kerja2 dgn org lain.huhu

  8. Terasa nak bagi komen, komen la cepat.. Kiteorang nak tahu ni.Apa komen anda?? …@ Kimi Rekonen:
    kat homepage ade.. kat single page takde.. :D

  9. @ Kimi Rekonen:
    Ok, tak da masalah. Sebelum nie sy guna nama ramli masa comment tp nak masuk pertandingan nie kena daftar dan ter guna id xrem2020 lak..by default..selepas ubah kat setting baru dia kuar ramli. Apa pun tak pa la..cayok cayok.

  10. nasslimdiet2 wrote:

    bulan depan ada lagi ke contest camni bro. hehehe
    baru je tau blog bro ni. terima kasih sudi singgah di blog saya

    tengok keadaan, kalau ada banyak permintaan dan respon saya akan buat lagi..
    tapi kena jengok blog ni selalu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>