Rayuan Permohonan Bantuan BR1M – Borang

Setelah keputusan permohonan bantuan BR1M diketahui mulai 15 Januari 2012, ramai juga yang gagal dalam permohonan tersebut. Namun pemohon yang gagal boleh membuat rayuan permohonan dengan mengisi borang permohonan BR1M.

Pemohon boleh menghantar borang rayuan sebelum 10 Februari 2012. So, hantarlah sebelum tarikh tutup tersebut. Untuk semakan permohonan BR1M seperti yang diketahui sebelum ini, boleh hubungi talian hotline 1-800-222-500 atau 1-300-88-3010. Waktu operasi adalah 8-5 waktu bekerja.

Borang rayuan yang telah diisi boleh dihantar ke pejabat lembaga hasil dalam negeri (LHDN). Untuk dapatkan borang rayuan BR1M, boleh didapati di laman web berikut:

Download Borang Rayuan BR1M

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

2 thoughts on “Rayuan Permohonan Bantuan BR1M – Borang

  1. Punya lah sesak talian nak dapat call, 10 kali dail dalam masa sejam belum tentu dapat thru. Dah hantar ke alamat e-mail yang diberikan, 2 hari dah belum dapat jawapan lagi pun. Adakah sampai tamat program ini baru keadaan nak jadi mudah. Wahai penjawat awam pelaksana polisi jadilah lebih peka kepada kesusahan rakyat.

    Read more: http://www.ziefauzi.com/2012/01/semakan-online-permohonan-bantuan-rakyat-dan-borang-rayuan-bantuan-rakyat-br1m.html#ixzz1jloycg3g

  2. Saya masih xberpeluang menikmati pemberian br1m.kerana umh sya dilanda banjir.borang pn hilang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>