Rumah Kaca daripada 3deluxe

leonardo-glass-cube11.jpg

3deluxe telah menbina sebuah senibina yang sangat unik dengan menggabungkan idea senibina, senireka dalaman dan juga senibina lanskap.

Hebat jugak kan? Tengok semua gambar

leonardo-glass-cube8.jpg

leonardo-glass-cube7-2.jpg

leonardo-glass-cube7-1.jpg

leonardo-glass-cube6-2.jpg

leonardo-glass-cube6-1.jpg

leonardo-glass-cube5.jpg

leonardo-glass-cube4-2.jpg

leonardo-glass-cube4-1.jpg

leonardo-glass-cube3.jpg

leonardo-glass-cube2.jpg

26 thoughts on “Rumah Kaca daripada 3deluxe

  1. lady leaya says:

    umah ni cam umah kapsul dalam dragon ball tu r..huhu

  2. Shifaa says:

    sebenarnye…………….

    dragonball ade 7 bijik kesemuanye :dsadsad:

  3. mesmerising_wan says:

    nak wat umah camn ni la :jahat:

  4. cipan says:

    lawa gler… :teruja: da ar ak minat kaler puteh… :lala:

  5. nadia says:

    wah..cantik gile umah ni…tapi kalo kene tsunami penat nak cuci..hehe…tapi kalo umah mcm ni msti aku nk tdo jer…tp ksmpulannya mmg best r … :lala: :lala: :lala:

  6. Shifaa says:

    design dier je nampak exclusive

  7. nasm says:

    :hi: cantik rumah tu yek..mahal tu..
    :waa: susah nk dpt rumah mcm tu

  8. sofi says:

    nmpk cam cells yg blaja mase bio dlu je..as if we r living in our own cells yg build us up..weird but, have to give credits to this person..

  9. sofi says:

    nmpk cam cells yg blaja mase bio dlu je..as if we r living in our own cells yg build us up..weird but, have to give credits to this person.. http://www.esempoi.com/wp-includes/images/smilies/th_laxxx.gif

  10. Shifaa says:

    konsep dier sel darah putih kot :ketawa:

  11. zulkiflimn says:

    tak sesuai buat rumah.. buat ofis ok kot..

  12. fadli says:

    nak beli la rumah ni sebijik….huhu..cantiknye..teringin..huhu

  13. FS says:

    rumah ke opis nie..ish3

  14. zik says:

    senibina yang unik..bukan mudah untuk design yang pelik2 macam ini… pelukis plan dan juga kontraktor kena bergabung tenaga..

  15. Ramli says:

    menarik menarik..berapa harganya ya..

  16. ainun says:

    wow…kalau lah saya bole berada dalam rumah tu…hehe

  17. Yiedpozi says:

    eh.. biar betul rumah besar ni? giler bapak besar r

  18. Yiedpozi says:

    mesti best kan

    ainun wrote:

    wow…kalau lah saya bole berada dalam rumah tu…hehe

  19. Yiedpozi says:

    lebih kurang $960 kot… haha

    Ramli wrote:

    menarik menarik..berapa harganya ya..

  20. Yiedpozi says:

    mesti pernat giler kan

    zik wrote:

    senibina yang unik..bukan mudah untuk design yang pelik2 macam ini… pelukis plan dan juga kontraktor kena bergabung tenaga..

  21. Yiedpozi says:

    tu la.. nampak cam bukan rumah je.. nak kata opis tak jugak

    FS wrote:

    rumah ke opis nie..ish3

  22. Yiedpozi says:

    ye ke? lebih sesuai kalau buat shopping mall.. hahahahahaha

    zulkiflimn wrote:

    tak sesuai buat rumah.. buat ofis ok kot..

  23. http://www.facebook.com/reaskha says:

    klau mcam nie…esok..lah aku nak wat umah mcam nie…hahahahah :menari:

  24. Does anyone know Eco Smoke Huntsville vaping shop in 310 S Washington Street #B offers ejuice made by Straight Outta Cereal E-Liquid? I have tried sending them an email at at [email protected]

  25. Does anyone have any idea GR8 E VAPE shop located in 13766 Millard Ave offers eliquid manufactured by Volcano eLiquid? I have tried sending them an email at at [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published.