Aku Menyesal kahwin…………..

AKU MENYESAL KAWIN……………….. Ini cerita aku….. Aku baru je kawin, ngan pilihan mak aku. Aku tak penah kenal pon dia. Tapi mak punye pasal kan, aku terpaksa follow je la. Arghh, nyesal giler kawin.. Kalau dulu masa belom kawin, ikut suka aku je nak tido kol brape, nak bangun kol… Read more“Aku Menyesal kahwin…………..”

Roller Coaster Untuk Pejalan Kaki?

Pernah naik roller coaster tak? Mesti ramai yang cakap pernah bukan. Tapi pernah tak anda naik roller coaster untuk pejalan kaki? Ha.. jom tengok kat bawah ni, memang sempoi: Jom tengok pulak aksi2 pejalan kaki semasa berjalan atas roller coaster ni: Yang ni naik sorang2, berani lak dia: Yang ni… Read more“Roller Coaster Untuk Pejalan Kaki?”

Millennium Park Chicago

Dibuka pada tahun 2004 selepas banyak kali ditangguhkan disebabkan kekurangan budject. Millennium Park ni projek terbesar di Chicago dengan kos $480 million dan lanskap arkiteknya ialah Kathryn Gustafson. Ape yang ade kat park ni? Tengok gambar >>>

Dialog Antara 2 Hantu..

Tersebutlah kisah dua orang hantu. Mereka ni baru bertemu lalu mereka pun berborakla untuk mengisi masa lapang kehidupan mereka sebagai hantu. Sepanjang perbualan mereka, Hantu B ni tak habis-habis menggigil. Lalu, Hantu A yang kehairanan ni pun bertanya, “Apsal kau ni asyik menggigil je?” “Oh..cara aku mati dulu teruk..aku mati… Read more“Dialog Antara 2 Hantu..”

Ofis Unik

Penah tengok tak ofis yang dibuat 100% dari kadbod. Rajin betul diorang ni buat replika ofis dari kotak kadbod. Dari kerusi meja, bakul sampah, memo, telefon sampai la kepada komputer. Ofis asalnya ade kat gambar paling bawah. Jika anda adalah seorang bekerja keras, setia pada komputer, ini adalah pemandangan yang… Read more“Ofis Unik”

Transformer Optimus Prime jadi Ampaian Baju

Ape perasaan korang bila korang ade robot sebesar transformer yang dalam filem? Hehe…mesti la bangga wlaupun fungsinya hanyalah tempat pemegang ampaian baju. Ni mesti kes mak marah sebab bawak balik besi buruk..hehe