Fenomena Zombi Dari Segi Saintifik.

Memandangkan filem seram amat diminati ramai,terutamanya filem yang melibatkan karakter Zombi.Malah,terdapat juga agensi yang ditubuhkan di Barat khas untuk mengkaji berkenaan Zombi. Filem Zombi kebanyakannya sama sahaja cara penyampaian ceritanya.Tetapi … Read More

Suami Kencing Muka Isteri.?

OMG.!! Tak tertahan tika dengar berita-berita zaman sekarang yang semakin hari semakin berkelakuan pelik bahkan menyerupai binatang..yuckkss..!! Baru-baru nie ada keluar kat Harian Metro tentang kes seorang suami yang tergamak … Read More

Kuntilanak Oh Kuntilanak..

Maka tersebutlah kisah 3 ekor pontianak yang masing-masing nak tunjuk teror satu sama lain. Lalu diorang pun mengadakan sebuah pertandingan nak tunjuk sapa paling power. Pontianak yang paling muda diberi kesempatan untuk memulakan pertandingan. Lalu … Read More

Peta Tempat Menarik di Kelantan

Kelantan merupakan negeri kelahiran ku. Kat sana terdapat banyak tempat yang boleh dikatakan menarik untuk dikunjungi. Kepada yang belum pernah mengunjungi negeri Kelantan boleh ke sana. Antara tempat yang menarik … Read More

Tempat-tempat Menarik Untuk Kanak-kanak

Cuti sekolah bulan 6 pun dah tamat, tapi nanti akan datang ada lagi cuti sekolah. Time cuti ni lah, nak bawak anak2 berjalan melawat tempat-tempat menarik. Sebenarnya banyak tempat yang … Read More