Azhar Sulaiman Mengaku Murtad Di Facebook

Apa la Azhar Sulaiman ‘main-main’ Mengaku Murtad Di Facebook. Apa dia ingat macam berlakon? Bab-bab akidah mana boleh buat main atau buat lawak. Perbuatan ini memang bodoh punya perangai. Walaupun kita saja lawak -lawak cakap dah murtad, dah dikira murtad dah sebab bab akidah ini termasuk perkara yang tidak boleh… Read more“Azhar Sulaiman Mengaku Murtad Di Facebook”

Jemaah Haji Malaysia Terima 10 Liter Air Zam-Zam Tahun Ini

Menurut Datuk Syed Saleh Syed Abdul Rahman iaitu Ketua Rombongan Haji Malaysia, Jemaah haji Malaysia yang menunaikan haji di Makkah akan menerima sebotol 10 liter air zam-zam setiap seorang pada tahun ini. Air zam-zam ini akan diberikan selepas jemaah haji ini mengutip beg bagasi mereka sebaik saja tiba di lapangan-lapangan… Read more“Jemaah Haji Malaysia Terima 10 Liter Air Zam-Zam Tahun Ini”

Pantai Hutan Tropika sebalik Hutan Batu

Kali ni nak berkongsi cerita tentang sebuah pantai yang dibina di dalam satu kubah yang besar di Jepun. Suasana dia diubah betul-betul macam tepi pantai lengkap dengan bunyi, angin, suhu…hhaha,..semuanya dikawal supaya pengunjung rasa macam kat pantai walaupun dalam bangunan. Nak tahu berapa tiket masuk??? $USD50 iaitu RM320…hoho berbaloi ke?… Read more“Pantai Hutan Tropika sebalik Hutan Batu”

Siti Nurhaliza dengan Fesyen Tudungnya

Siti nurhaliza Maaf ya cik siti, bukan nak kutuk…tapi fesyen ni memang kelakar la :jahat: Fesyen ni mengingatkan aku pasal design bumbung bangunan yang budak-budak landscape buat, tapi tak ingat plak sape yang buat. Tapi aku rase klau buat design bangunan macam tu mesti gempak :korek2: Daripada http://malaysiacelebs.blogspot.com p/s: Rasenye… Read more“Siti Nurhaliza dengan Fesyen Tudungnya”