Kucing yang Gagal jadi Kucing

Macam biase la, mesti ade jugak post pasal kucing-kucing ni. Nak Tahu kucing ni gagal jadi kucing?? Jom tengok koleksi gambar ni =) lol

Perut Budak Tembus Besi 5 kaki

Seorang budak terjatuh dari kawasan pembinaan di india. Tak pasal-pasal pulak terjatuh atas besi 5 kaki ni dan menembusi perutnya. Kemudian dia terus dihantar ke hospital.Budak ni bernasib baik sebab dapat hidup lagi dan tiada organ penting tercedera. (link)

Keunikan pesta Tanglung, Teluk Cempedak

Kalau singgah kat kuantan memang tak sah kalau tak pegi Teluk Cempedak. Serius aku cakap, dalam banyak-banyak pantai yang aku penah pegi, Teluk Cempedak la yang paling best…Sebab dia lawa dan bersih. Ceh, aku sedang mempromosikan kuantan beb. Macam-macam aktiviti diadakan kat pantai ni termasuk la pesta tanglung ni, Jangan… Read more

13 Koleksi Bantal unik -Jom Tidur

Baru-baru ni aku asyik tidur je, heh…maklum la tengah berehat cuti semester. Ok, ape kate kalau kita tengok koleksi-koleksi bantal ni.

Hanya Jadi Pak Sanggup.

Masih ingat kisah budak 13 tahun menjadi bapa? Kalau tak ingat, sila klik SINI. Mengikut sumber terkini dari surat khabar, budak tersebut hanya jadi pak sanggup, kerana si wanita telah berlaku curang terhadapnya.. haha. macam-macam hal la kan. Di bawah adalah petikan berita untuk kisah tersebut. LONDON – Pak sanggup…. Read more

Budak 13 Tahun Jadi Bapa

London : Alfie Patten semalam mengaku dia tidak tahu harga lampin. “Mahal agaknya,” kata Alfie, 13 tetapi mempunyai wajar seperti budak berusia lapan tahun. Dia menjadi bapa empat hari lalu selepas teman wanitanya, Chantelle Steadman melahirkan bayi mereka, Maisie Roxanne. Alfie menceritakan bagaimana dia dan Chantelle, 15 memutuskan untuk tidak… Read more

Kisah awan biru. (untuk lelaki sahaja)

Tersebut la kisah ade satu tempat ajaib yg dinamakan awan biru.. kisah awan biru ni camni..kat dalam ni ade la benda yang menarik