Peluk Saja Dapat Minuman Percuma.

Pelik tapi benar,jika biasanya sebuah vending machine akan mengeluarkan barang yang dijual setelah anda memasukkan wang tetapi yang ini memang sesuatu yang sangat berbeza apabila vending machine yang dikeluarkan oleh syarikat minuman Coca Cola ini hanya perlu dipeluk,dan ia akan mengeluarkan setin minuman.Percuma tanpa memerlukan wang! Kali ini Coca Cola… Read more

Kontroversi Babak Drama Kau Yang Terindah

Drama arahan Erma Fatima,Kau Yang Terindah telah menimbulkan kontroversi dimana episod terakhir drama itu menunjukkan babak berpegangan tangan dan tidur sebilik yang berlaku di Tanah Suci Mekah.Ramai penonton yang melahirkan rasa kurang senang kerana pelakon yang tiada hubungan apa-apa melakukan perkara tersebut di Mekah. Walaupun watak kedua pelakon dalam drama… Read more

Casing Iphone 5 Bernilai RM300,000???

Casing lebih mahal dari peranti itu sendiri.Itulah hakikatnya dimana casing ini dibuat oleh The Natural Sapphire Company menggunakan 18 karat emas putih,830 batu nilam Ceylon sebanyak 169.8 carats. Lambang Apple di belakang casing ini pula diperbuat dari batu delima sebanyak 2.28 karat.JIka anda ingin memiliki casing ini,sila bayar USD 100… Read more

Aaron Aziz Bakal Duta Uber-Men.

Aktor kacak yang tengah meledak dengan drama baru,Adam Hawa iaitu Aaron Aziz khabarnya sedang dalam proses untuk dilantik sebagai duta produk daripada rangkaian wangian untuk jenama Uber-Men. Siapa yang tidak terpikat dengan ketampanan aktor berusia 36 tahun ini.Dimana ada Aaron Aziz mesti peminat akan berkerumun di situ.Tentulah banyak pihak yang… Read more

Suri Rumah Hina Guru di Facebook.

Mungkin apa yang ditulis oleh wanita ini ada yang betul tetapi dia perlu ingat bukan semua guru bersikap begitu.Agak tidak adil kepada golongan para guru yang amat komited dengan tugas mereka yang semakin hari semakin mencabar di zaman ini. Suri Rumah ini boleh mengambil tindakan yang lebih efisien lagi untuk… Read more

Alat Kawal TV Paling Kotor di Hotel

Percaya tak itu adalah hasil kajian yang dilakukan oleh penyelidik Universiti Houston. Menurut kajian tersebut juga, alat kawalan televisyen dan suis lampu tepi katil adalah yang tempat atau benda paling kotor yang boleh didapati di bilik hotel. Ini logik juga kerana itu adalah benda yang paling biasa disentuh oleh pelanggan… Read more

Emasku.Net Laman Web Baru..

Di sini ingin kitorang kongsikan mengenai satu laman web yang baru di buka pada semalam aje,,iaitu EMASKU.NET. Laman web nie mengenai RAHSIA PELABURAN EMAS dimana kita boleh melabur dan membuat duit dari pelaburan ini..saya (kristinna) baru saja mendapat jemputan untuk ke laman web baru ini melalui email @yahoo saya. Tapi… Read more

Selamat Tahun Baru Cina Buat Semua.!

Gong Xi Fa Cai..!! Walaupun masyarakat cina dah menyambut Tahun Baru Cina yang ketiga hari nie, e Sempoi masih ingin nak mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina buat semua yang menyambut dan tidak menyambut dan kitorang doakan semoga semuanya gembira menyambut tahun baru naga air dimana mengikut kepercayaan masyarakat cina, tahun… Read more

AR Badul Lamar Hani Gebu

Korang ingat tak dengan kumpulan Gebu yang mengambil bahagian dalam pertandingan Maharaja Lawak Mega (MLM) yang disiarkan di Astro Warna tahun lepas (2011)? Kalau korang ingat, sudah semestinya korang kenal dengan salah seorang ahli kumpulan Gebu iaitu Hani aka Haryani Othman kan? Wahh..kalau nak tahu, rezeki Hani yang baru saja… Read more

Sapa Cakap Jackie Chan Mati?

Baru-baru nie ada jugak terdengar isu hangat yang sedang hangat dibincangkan di Twitter dan Facebook dimana banyak yang mendakwa bahawa bintang kung fu terkenal, Jackie Chan telah meninggal dunia akibat serangan sakit jantung. Berita kematiannya itu juga sempat ditulis di dalam biografinya di wikipedia. Namun, beberapa jam selepas itu ianya… Read more