Diana Danielle, Farid bulan madu di Turki

Pasangan pengatin artis, Diana Danielle, 21 dan Farid Kamil,31 telah selamat diijabkabulkan semalam dan mereka telah memilih untuk berbulan madu di Istabul, Turki. Sebelum ini mereka merancang untuk menunaikan umrah … Read More

Mengapa Jari Menjadi Kerepot Ketika Basah????

Jari yang berubah menjadi kerepot ketika basah nampak seperti sebentuk adaptasi agar kita boleh menggenggam lebih kuat dalam keasaan yang basah. Hipotesis tersebut disampaikan oleh Mark Changizi, ahli neurobiologi evolusioner … Read More

Arca Pelik dan Menarik Seluruh Dunia

Ok, kali ni koleksi sculpture pelik plak.. Sculpture tu arca la dalam bahasa Melayu kan..hehe. Okeh, koleksi ni diambil dari rawak kat internet tak sure la pulak dari mane. lembu … Read More