Kegunaan-Kegunaan Lain Ubat Gigi

-Mengurangkan rasa sakit sekaligus mengubati disengat serangga dan menghindarkan dari terluka. -Mengurangkan rasa sakit sementara apabila terbakar kecil dan melecur terkena api. -Mengecilkan jerawat.Letakkan satu titik kecil ubat gigi ke … Read More

5 Rahsia Tentang Albert Einstein.

1.Einstein pernah ditawar menjadi PM Israel yang ke-2 Pada 2 November 1952,selepas kematian presiden Israel yang pertama iaitu Chaim Weizman,Einstein telah ditawarkan jawatan sebagai presiden Israel yang seterusnya oleh kerajaan … Read More

Jimmy Choo Profesor UITM.

Pereka kasut terkenal dan Duta Genovasi,Datuk Dr.Jimmy Choo telah dilantik sebagai Profesor oleh Universiti Teknologi Mara(UiTM) di atas peranan beliau untuk membantu institusi tersebut melahirkan pereka kasut bertaraf dunia. Naib … Read More

10 Selebriti Dunia Paling Gila Bershopping

Kebanyakan wanita beranggapan bahawa berbelanja merupakan cara terbaik untuk melepaskan tekanan atau depresi diri yang dialami. Mereka menghadapi kesulitan dalam mengawal nafsu untuk berbelanja. Mereka akan membeli apa saja yang … Read More

Koleksi Kasut yang Tak Sanggup Dipakai

Bagi yang suka shopping kasut, pasti dah banyak koleksi kasut korang kan. Tapi agak-agak ada tak kasut-kasut kat bawah ni dalam koleksi korang. Kalau ada pun agak-agak korang sanggup pakai … Read More

Benda Besar Punya…

Jom tengok “benda-benda” yang dibesarkan untuk tujuan mercu tanda dan sebagainya. Ada kapak , pemukul baseball , kasut, kerusi, pemukul telur, strawberi dan telur yang besar punya…