Keliru? Soalan Buat Pakar Jantina..

Seorang lelaki bernama Ajan berjumpa pakar jantina iaitu seorang doktor di universiti Kuala Lumpur, di dalam biliknya dia cuba menceritakan masalahnya. Ajan: Assalamualaikum doktor Doktor: Ye Ajan, saya diberitahu awak ada masalah. Cucite? (Cuba cerita) Ajan: Saya ni ada kawan Namanya Rosli, kami kawan rapat macam adik beradik, Kami berdua… Read more

Wallpaper Motivasi inTrend

Hmm..surf punya surf terjumpa la pulak satu imej yang berbentuk gambar dan mempunyai kata-kata motivasi di dalamnya..hari ni kitorang nak bagi semangat ckit kat diorang yang dah hilang semangat pada kehidupan di dunia serta yang mengalami kegagalan dalam hidupnya..kita layan……                 hmmm..camne..best gler… Read more

Siapa Layak Masterchef Malaysia Grand Final??

Akhirnya keputusan telah diketahui iaitu dua peserta layak ke peringkat akhir iaitu Ezani dan Wahidan. Untuk Ezani memang tak berapa terkejut dengan layaknya dia ke final. Namun Wahidan mendatangkan upset kerana telah mengecewakan Amita yang dikatakan ada potensi untuk layak ke final. Tapi yelah, itulah pilihan juri berdasarkan masakan mereka… Read more

500 Cedera Letupan Mercun

Di negara Filipina, terdapat hampir 500 orang yang cedera disebabkan letupan mercun atau tembakan rambang yang terjadi semasa sambutan tahun baru di negara tersebut. Memang gempak sambutan kat sana. Tetapi, akibatnya pun gempak juga. Hinggakan penerbangan pun ada yang terpaksa dibatalkan kerana letupan mercun yang berlaku kat atas darat. Penerbangan… Read more

Lawak Mee Rebus dan Ayam

Pembeli : “Dik, telur sekilo berapa?” Penjual : “Telur ayam atau telur itik?” Pembeli: “Telur ayam.” Penjual: “Telur ayam biasa atau ayam kampung?” Pembeli: “Ayam biasa.” Penjual: “Yang tempatan atau yang import?” Pembeli: “Ayam tempatan.” Penjual : “Yang tempatannya mahu yang dari Ipoh, Kuala Lumpur atau Tampin.?” Pembeli :” Yang… Read more

Tatu Unik di Gigi

Pernah tak korang dengar tentang tatu gigi..?? Mesti pertama kali korang dengar kan..?? Untuk pengetahuan korang, tatu gigi ni tengah dok FoFular kat India tau..?? Diorang melukis pelbagai jenis tatu di gigi diorang seperti tengkorak, bunga, haiwan, serangga terbang seperti rama-rama, dan ada yang melukis wajah pemimpin dunia di gigi… Read more