Keburukan Menggunakan Laptop Tanpa Bateri.

Penggunaan laptop sambil mengecas bateri memang ternyata akan membuatkan jangka hayat bateri menjadi pendek dan merosakkan bateri tetapi sebenarnya menggunakan laptop secara langsung tanpa bateri berpotensi untuk merosakkan komponen-komponen tertentu … Read More

Gajah nak jadi Panda

Zaman sekarang ni gajah pun nak jadi panda..haha. Sebenarnya gimik je. Gajah-gajah ni di cat untuk tujuan pertunjukkan di Bangkok. Lagi pun gajah ni macam tak kisah je diorang jadi … Read More

Nokia Gulung-gulung

Nokia sekarang nak cuba design handphone yang lain daripada yang lain pulak -scroll-style. Boleh gulung-gulung.