Koleksi Setem Termahal di Dunia

Anda pernah tengok filem Setem? Menarik kan filem tu… haha… Mengumpul setem merupakan antara hobi popular di dunia. Ramai penggemar setem sanggup membelanjakan wang yang banyak semata-mata untuk memiliki setem … Read More

Iklan Piala Dunia FIFA yang kreatif

Berikut merupakan koleksi iklan sempena Piala Dunia 2010 yang amat kreatif di seluruh dunia. 1) Kereta Piala Dunia dari jenis Hyundai

10 tisu tandas yang unik dan menarik

Tisu tandas pun ada macam-macam design. Tisu tandas rumah korang design macamana? Sayang nak guna ni hahahahahaha.

Bas Sekolah di Jepun

Apa yang menariknya pasal bas Sekolah di jepun??? Mesti la lagi canggih kan. Haa…ni la bas sekolahnya, luar nampak macam biasa tapi dalam…. waa…terkejut tengok, best giler la siap dengan … Read More

10 Wanita Terkejam Didunia

Kat sni ade bebebrapa list pembunuh wanita paling kejam yang pernah tercatat dalam sejarah. Muka je nampak baik tapi hati kejam, tade perasaaan perikemanusiaan langsung.hu

Arca Pelik dan Menarik Seluruh Dunia

Ok, kali ni koleksi sculpture pelik plak.. Sculpture tu arca la dalam bahasa Melayu kan..hehe. Okeh, koleksi ni diambil dari rawak kat internet tak sure la pulak dari mane. lembu … Read More

Coklat yang Sayang untuk Dimakan…

Coklat memang menjadi kegemaran semua orang tak kira la lelaki ke perempuan tua ke muda ke. Walaupun kononnya coklat tidak baik untuk kesihatan dan akan menggemukkan, tetapi ia tetap menjadi … Read More

Papan Kekunci lipat-lipat macam kipas

Keyboard mudah alih ni adalah inspirasi dari¬†¬†Yoonsang Kim dan Eunsung Park, yang menerapkan konsep kipas tradisional. Apa yang menariknya, bila korang dah tak guna keyboard ni, korang boleh buat kipas…cool … Read More