10 Alasan Anda Dipilih atau Di reject

Biarpun telah lama berkawan tetapi si dia dia tidak pernah memberi jawapan yang pasti sama ada kamu ini pilihannya ataupun tidak. Sebenarnya, tidak perlu tunggu si dia berterus terang kamu … Read More

Kereta paling kecil di dunia

Alahai comelnya kalau ada sebiji kereta kecil macam ni. Mesti rasa macam bawa kereta mainan je kan?

Tandas Jepun yang hebat

Ciri-ciri yang best. Ada pilihan urut, buka tutup automatik dengan sensor jarak, pengering, permukaan glow in the dark, muzik, sistem deodoran O-Zone, memang tandas paling hebat ciptaan Jepun. Kalau ada … Read More

Kerusi paling unik dan kreatif

Jom kita layan kerusi yang kreatif, cantik dan unik ni. Memang best lah kalau dapat salah satu daripada kerusi ni. Macam tak meyakinkan je boleh duduk ni? Macam sweater cap … Read More

9 Zebra Cross Terunik

Jom layan sembilan zebra cross yang paling unik di dunia! 1) Plug zebra cross – Kreatif betul diaorang ni boleh buat zebra cross camni. Wayar plug tu dijadikan double line. … Read More

Harta Karun Dalam Perut Ikan Pari

Waaa….terkejut tengok gambar ni, macam-macam ada. Tak sangka pulak dalam perut ikan pari korang boleh jumpa harta karun….hebat tak??

10 Wanita Terkejam Didunia

Kat sni ade bebebrapa list pembunuh wanita paling kejam yang pernah tercatat dalam sejarah. Muka je nampak baik tapi hati kejam, tade perasaaan perikemanusiaan langsung.hu