29 Rahsia Negara yang perlu diketahui.

Artikel ini dipetik dari Military of Malaysia (Fakta yang saya kemukakan ini mungkin di bawahnya ada yang tidak tepat kerana tidak dapat disahkan kebenarannya. Saya berharap ada pembaca yang akan … Read More

ALAM 2008 UTM

Dengar citer ALAM 2008 best giler, ape yang best tak sure la sebab aku tak pegi..hehe.. Maybe bukan rezeki aku nak pegi semester ni. Ape yang aku tahu Uitm Perak jadi juara keseluruhan. Info lain tunggu je semester depan,…huhu. Jom layan trailer Alam ni..