Taylor Swift Kembali Solo.

Taylor Swift dan Conor Kennedy

Penyanyi remaja popular Taylor Swift disahkan telah berpisah dengan kekasihnya,Conor Kennedy.Pasangan romantik itu dikatakan berpisah disebabkan cinta jarak jauh dan tiada sebarang perselisihan faham berlaku antara mereka.Pasangan itu sudah lebih sebulan tidak bertemu disebabkan oleh terlalu sibuk dengan kerjaya masing-masing.

Swift kebelakangan ini sibuk dengan promosi album terbaharunya berjudul Red yang akan dilancarkan di Amerika Syarikat.Nampaknya cinta penyanyi remaja itu dengan anak Robert F.Kennedy yang berusia 18 tahun itu tidak dapat bertahan lama.Mereka hanya sempat meraikan cinta sepanjang musim panas dan menghabiskan masa hujung minggu bersama dengan keluarga Conor di Hyannis Port,Massachusetts.

Swift juga sempat menerbangkan kekasihnya itu untuk bertemu dengan kedua-dua ibu bapanya di Nashville,Tennessee.Malah Swift juga telah membeli sebuah rumah di tepi pantai di kawasan kejiranan yang sama dengan nenek Conor iaitu Ethel Kennedy di Cape Cod.

Bagaimanapun selepas beberapa bulan bercinta,kedua-dua mereka kembali sibuk dengan urusan harian masing-masing.Swift dengan kerjaya seninya manakala Conor baru-baru ini telah mendaftar masuk ke sekolah berasrama penuh di Massachusetts.

Menurut sumber yang memberitahu UsMagazine.com,

“Taylor Swift dan Conor Kennedy baru sahaja berpisah secara diam-diam.Semuanya disebabkan jarak yang memisahkan mereka.Mereka masih berbaik dan sudah sebulan lebih mereka tidak bertemu.Swift tidak mempunyai cuti sehingga hujung tahun ini kerana promosi album terbaharunya,Red.”

Conor merupakan cinta berprofil tinggi terbaharu Swift kerana sebelum ini dia pernah bercinta dengan Jake Gyllenhaal,John Mayer,Joe Jonas dan Taylor Lautner.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>