Video Suspek Lelaki Yang Cederakan Penyokong PR Di Ceramah Gombak

Baru-baru ini kecoh apabila ceramah pakatan Rakyat di Gombak telah diganggu oleh ahli-ahli UMNO yang dikatakan cuba membuang kacau disana. Ahli-ahli UMNO itu pula mendakwa pihak dari penyokong pakatan rakyat yang membuat provakasi dan mendakwa ada diantara daripada mereka telah dibaling batu,periuk belanga.

Bagaimanapun dakwaan dibaling periuk belanga itu sehingga setakat ini masih tiada bukti kerana mereka tidak menunjuk pun periuk belanga yang dibaling itu.

Dalam keadaan suasana kelam kabut pada hari kejadian, dikatakan seorang suspek dari ahli UMNO telah menikam seorang penyokong pakatan rakyat yang cuba mengawal keadaan ketika itu.

Dakwaan ini bukan sebarang dakwaan, malah ada video yang dilihat kelibat suspek  ketika melakukan perbuatan tercela itu. Jadi pihak polis perlulah memanggil suspek ini untuk menjalankan siasatan samaada suspek ini bersalah atau tidak.

Video suspek yang menikam penyokong PR

Tangan penyokong PR yang ditikam suspek

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>